Leveransformat

Du kan navigera runt via bildgallerierna där bilderna publiceras i litet format, s.k. tumnaglar. Tittar du på dem i stort format kommer bilden att vara försedd med en vattenstämpel som inte är kvar i den köpta bilden.

När du köper en bild finns det tre olika format den kan levereras i:

1) Digital nedladdning. Digital nedladdning finns i två varianter. Lågupplöst för Facebook där den längsta sidan på bilden är 640 pixlar eller högupplöst där den längsta sidan är 3000 pixlar vilket möjliggör utskrift i A4. Du kan ladda ner den beställda filen fem gånger och den är tillgänglig under en månad från det att betalningen är godkänd.

2) Fysiska kopior. En fysisk kopia skickas hem till dig. Vi använder Crimsons laboratorium. De har färdiga format att välja mellan och vi kommer att välja det största formatet som passar den beskärning som din bild har. Exempel: Om du vill köpa en kopia i formatet "längsta sidan upp till 21 cm" och som kostar 50 kr, kan största format vara, beroende på ursprungsbilden, exempelvis 10x18 cm eller 15x21 cm. Ingen sida är då längre än 21 cm.

3) Större format. Om du vill ha riktigt stora format eller få bilden tryckt på canvas krävs en dialog och du kommer att bli kontaktad efter beställning.

Betalningssätt

Det finns två sätt att betala:.

1 ) Betala via kort eller Paypal.
Fördel: Bilder för nedladdning blir tillgängliga så fort du betalat. Hur: Välj 'Betala via Kort / Paypal' i kundvagnen

2) Betala via faktura.
Fördel: Du får en faktura och betalar via bankgiro. Bilder för nedladdning blir tillgängliga så fort vi skapat fakturan. Detta är en manuell process vilket ger en fördröjning på upp till två dagar. Hur: Välj 'Betala via faktura' i kundvagnen

OBS. Om du valt produkten 'Större format, canvas eller dylikt' måste du använda alternativ 2) ovan.

Rabattkuponger

Rabattkuponger är ställda på en fast summa, är tidsbestämda och ges till dig som kund i form av en rabattkod. Denna kod skriver du in i fältet "Rabattkod" i kundvagnen. Om du inte nyttjar hela beloppet sparas den resterande summan till ditt nästa köp.